Restaurant Tedbirlerimiz

En önemli önceliğimiz her zaman olduğu gibi konuklarımızın ve çalışanlarımızın güvenliğini sağlamak ve sağlığını korumaktır. Otelimizde sağlıklı bir konaklama, restoran ve toplantı hizmeti sağlamak için gerekli önlemleri aldığımızı paylaşmak isteriz.

Restaurant ile ilgili Tedbir ve İşleyişimiz

  • Mutfaklarımızda HACCP kurallarına göre üretim yapılmaktadır.
  • Servis noktalarında bulunan tüm mutfak çalışanlarımız hazırlıklarını maske ve tek kullanımlık eldivenler ile
    yapmaktadır.
  • Otelimiz bünyesinde tam zamanlı Gıda Mühendisimiz görev almaktadır.
  • Otelimiz, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ne sahiptir.
  • Masalarda dezenfektanlı ıslak mendiller bulunmaktadır.
  • Servis ekipmanları servis öncesi ve sonrası düzenli olarak temizlenmektedir. (Yemek masaları, sandalyeler,
    servis malzemeleri, menü gibi malzemelerin her misafir kullanımından sonra alkol bazlı ürünlerle hijyen
    temizliği yapılmaktadır.)
  • Önceden steril edilen masalar misafirlerimizin masaya geçmeleri ile tekrar dezenfekte edilmektedir.
  • Masalarda tek kullanımlık şeker, tuz ve diğer baharatlar kullanılmaktadır.
  • Servis personeli her serviste tek kullanımlık maske ve eldiven kullanmaktadır.
  • Servis personeli mesafe kurallarını koruyarak en az temas ile servis yapmaktadır.
  • Otelin teras katında 600 m²lik alanda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak doğum günü, evlilik yıl dönümü gibi özel kutlamalara, özel davetlere aperatif ve kahve buluşmalarına ev sahipliği yapılmaktadır.
  • Qr kodlu menümüz ile online olarak sipariş verilebilmektedir.

Yeşil Yıldız
ISO 22000
Safe Tourism
Sıfır Atık
Yeşil Yıldız
Turuncu Bayrak